Lena Östman

Jag är född och uppvuxen i Norrland och har bott i Stockholmsområdet över halva mitt liv. Jag har en historia med många år av egen träning, egna skador, egna motgångar men framför allt; en träningsglädje som jag så gärna vill dela med mig av. 

Mitt liv har tidigare bestått av familjeliv med inklämda träningstider mellan barnens aktiviteter, arbete, hushållsgöromål och nattvila. Tidsvis har min träning varit löpning på gångstigar med barn ivrigt cyklande/pratandes bredvid. Åren har gått, grabbarna har blivit vuxna och jag kan spendera min tid åt flera styrketräningspass och långlöpningar per vecka. Allt har sin tid, och jag försöker göra det som passar in i det övriga livet så bra som möjligt.

Jag har alltid velat dra in fler personer i denna fantastiska värld av fysisk lycka och har utbildat och lärt mig en hel del under årens lopp.
Jag är bland annat utbildad Personlig Tränare via Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. 

Varför krångla till det?

Min träningsfilosofi är att träning ska vara enkel och lättillgänglig!

Vi har alla en kropp som är värd att investera i. Vi har en omgivning som tål att nötas på och vi kan använda allt ifrån husväggar i stan till stenar i skogen PLUS alla specialtillverkade saker såsom hantlar, kettlebells, skivstänger och allehanda maskiner. 

Jag vill inspirera och guida dig till en enkel och hållbar träningsrutin. Jag riktar mig både till dig som vill skapa helt nya rutiner och dig som redan tränar, men vill avancera. Några exempel är styrketräning i gym, utomhus eller via digital uppkoppling med enkla redskap, starta igång med löpning eller utveckla en bättre löpteknik.   

På mina Gruppträningar presenterar jag övningar som kan utföras av alla, du väljer själv vilken utmaning du behöver och vill ha. Alla kan delta och utvecklas.