Träningsresor med olika teman

Mina träningsresor innebär att vi är en grupp om 8-16 personer, inklusive funktionärer, som åker iväg till en ort någonstans i världen. Det blir ett par träningspass varje dag med varierat innehåll. Du har möjlighet att boka in individuell träning och/eller konsultation under ej schemalagd tid. Övrig tid kan du spendera genom att utforska omnejden eller bara slappna av och njuta av tillvaron. 

Är ni redan ett gäng som vill "tränings-resa" tillsammans och har specifika önskemål om upplägg eller inriktning; kontakta mig så bygger jag ett förslag på en specialresa till er.

Hör av dig till mig om du har frågor och/eller funderingar. 

TRÄNA HELT ENKELT

2020-05-26 - 2020-05-30 KROATIEN - Veli Rat, Dugi otok

ENKEL TRÄNING + ISLAND MINDS = Rörelser och reflektioner att ta med hem i kropp och själ

TRÄNING
Låt dig inspireras av övningar som är enkla att utföra och lätta att komma ihåg.
Målet med dessa dagar är att skapa eller förnya träningsrutiner för långsiktig och hållbar fysisk hälsa. Vi kommer att träna hela kroppen på olika sätt varje dag. Vissa träningspass har högt tempo, vissa pass är lugna, våra kroppar uppskattar variation. Övningarna passar alla och med olika intensitet kommer du som deltagare att utmanas på din aktuella individuella nivå. Vi använder egen kroppsvikt, enkel utrustning och plockar det bästa från omgivningen.
Även om vi tränar i grupp så är jag (Lena) din personliga tränare under den här tiden, jag hoppas att du kommer att utnyttja det till max!

HELPENSION
Under dessa dagar är den underbara ön, Dugi otok, i den Kroatiska skärgården vårt hem. Vi checkar in på Beatrice Di Lallos Boutique Hostel i byn Veli Rat. En fd skola (Amacord skola) som Beatrice och hennes man Darko varsamt renoverat till det personliga och unika hostel det är idag. Förutom de smakfulla sovrummen finns flera mysiga utrymmen, både inne och ute, att umgås i eller sitta solo och reflektera över dagens händelser i. Beatrice lagar alla våra måltider som vi antingen intar i trädgården eller ute på utflykt.
Klicka här för att se hostel

DYNAMISKA FÖRELÄSNINGAR
Dessa gemensamma pratstunder kommer att ha ett hälso-tema för varje dag och vi diskuterar dagens ämne både utifrån fakta och våra egna erfarenheter. Vi startar med det första ämnet redan på färjan mellan Zadar och ön.

EGEN TID
När vi inte tränar eller åker iväg på utflykt finns tid för egna aktiviteter eller behaglig återhämtning.
Slå dig ner på terassen med en god bok eller ta en promenad i omgivningarna och upplev en genuin kroatisk by.
Boka in en egen träningssession eller konsultation med Lena. 
Eller försök att göra ingenting, det är ju en konst i sig!

SE FRAM EMOT:
Utflykter med träning och bad
Lugn träning med avslappning
Halvdagsvandring 
Lekfull, fartfylld träning

PRAKTISK INFO / INGÅR
Förslag på packlista före avresa
Transfer från och till flygplats samt all övrig transport
Helpension i Amarcord Hostel
Gruppträningar med styrka, puls och rörlighet
Dagliga dynamiska föreläsningar i hälsans tecken
Möjlighet att boka PT-tid 
Egen tid för reflektion, strandhäng, egna utflykter

Kontakta Lena eller Susanne för frågor eller mera info om dessa härliga dagar!

PRIS: 9 500 kr
exkl. flyg ToR Zadar (Ryan Air från Skavsta)

MER INFO & BOKNING:
Lena Östman, enkeltraning@gmail.com / +46 739 645 108
Susanne Eriksson, www.islandminds.se/våra-resor / +46 739 109 045

Har du funderingar? Frågor? Hör gärna av dig

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

SENASTE RESOR

Maj 2019, Sitges, Spanien

En resa med temat Må-Bra. Som vanligt ett härligt gäng i härliga Villa Sunlight. Dagarna spenderade vi med gruppträning i trappa, utegym, park och högst upp på en terrass med utsikt över stan. PT-sessioner, liv-coachingssamtal och massage erbjöds däremellan. En av dagarna åkte vi till Montserrat för en kortare vandring och besök på ett jättestort kloster. Avslutande middag på restaurang Vinyanova. Den finns på en gård som producerar både vin och olivolja. Sitges med Villa Sunlight och dess omgivning har så mycket att erbjuda så det är inte sista gången resor planeras hit!

April 2018, Sitges, Spanien

Härligt gäng på plats i Villa Sunlight. Förutom två gruppträningar varje dag så gjorde vi tillsammans en halvdagsvandring uppe i bergen och åkte till en vingård med både gudning och vinprovning. Varje deltagare hade personlig träning/coacning samt en välbehövlig massage-stund. Vi åt goda måltider vid frukost, lunch och middag. Trots väl använda kroppar så hann alla ner på stan ett antal gånger och några tog en tripp till Barcelona. På kvällarna hade vi kvällsaktiviteter med bl a mental guidning, tipsrunda, lotteri, popcorn och skojiga diskussioner.

Maj 2017, Sitges, Spanien

TRÄNINGSRESA
Vi var ett gäng på 15 personer som åkte iväg söderut och tränade med kroppsegen vikt och enkla redskap. Vi tränade på villans terrasser och i den natursköna omgivningen. Vi fokuserade på övningar som kommer att ge livslång träningskunskap som togs hem och till andra träningsformer.
Individuell träning och/eller rådgivning inom träning och kost ingick med två sessioner per deltagare. 

I samarbete med researrangör:

Maj 2017, Engelberg, Schweiz

LÖPNINGSRESA
Träningsresa med löpning i fokus. Under fem dagar sprang vi uppför och utför en hel del. Engelbergs fantastiska vyer kramade om oss och vart vi än tittade var det vackert. 
På agendan fanns löpteknik, löprelaterad styrketräning intervaller och såklart backteknik. Individuella sessioner och filmade löpanalyser. Engelberg bjöd även på Zurich Vitaparcours, en bana med kul löpning och stationer för kompletterande träning. Vi transporterade (sprang och gick) oss upp på två av bergen, högst var Brunnihütte på 1860 möh. Hotel Ski Lodge Engelberg bjöd på trevlig personal och supergod mat. Hit kommer säkert fler löparresor gå av staplen.

I samarbeta med researrangör: 

Oktober 2016, Halkidiki, Grekland

TRÄNINGSRESA
Denna vecka var vi ett gäng på 12 personer som åkte och gottade oss i Greklands sensommarvärme.
Vi utförde 12 st träningspass i grupp under dessa dagar. Deltagarna bokade individuella PT-sessioner med mig, sprang, gjorde powerwalks och hittade på en hel del träning på egen hand. Utöver all träning hann vi med att dansa grekisk folkdans, lotterier av alla de slag, luffarschacksturnering, tipsrunda och en massa andra tokroliga upptåg.
Jag tror och hoppas att alla kom hem med nya tankar och idéer om sitt framtida träningsliv. 

Uttalanden från deltagarna:
- Jag har hittat mina inre magmuskler nu! Inte visste jag att dom fanns i Grekland.
- Cirkelträning är så roligt att jag glömmer bort att det är svettigt.
- När åker vi nästa gång?

I samarbete med researrangör: