Personlig Träning i liten grupp

Passar dig som önskar:
- Starta styrketräning för första gången
- Nya ideer eller tekniktips till nuvarande träning
- Ändra träningsinriktning
- Komplettera annan träning såsom löpning, skidåkning etc
- Komma igen efter skada, graviditet eller lång semester
- Kombinera fysisk och social aktivitet

Alla kan delta, oavsett tidigare erfarenhet. I och med att det är en liten grupp kommer alla få utmaning på sin aktuella nivå.

- - - - - - - - - - - - - - 

OCKELBO ATLET KLUBB
5 tillfällen i grupp och eget träningsprogram
Krav = medlem i OAK

Prisexempel OAK: 
5 deltagare 500 kr
4 deltagare 625 kr
3 deltagare 825 kr

Anmäl intresse till mig (Lena) på 0739-645108 eller enkeltraning@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - 

LINGBO GYM
5 tillfällen i grupp och eget träningsprogram
Krav = medlem i Lingbo IF (och gärna gym-tag)

Prisexempel Lingbo gym:
5 deltagare 450 kr
4 deltagare 550 kr
3 deltagare 750 kr

Min ersättning till föreningen i stället för lokalhyra är kompletterande utrustning, så desto fler som bokar, desto mer utrustning anländer till gymet!

Anmäl intresse till mig (Lena) på 0739-645108 eller enkeltraning@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - 

Cirkelträning utanför Lingbo gym

Cirkelträning med varierande utrustning som ger Styrka, Puls & Rörlighet

Passar alla nivåer
Tisdag 09:30 & Torsdag kl 18:30
Sommarpris för drop-in eller förköp = 50 kr per gång

Frågor, förköp: 
enkeltraning@gmail.com eller 0739-645108
Faktura eller Swish 1230055699

Övriga teman

KOM MED FÖRSLAG!

Önskar du starta en grupp med specialtema?
Jag kan erbjuda en rad olika inriktningar (inom mina kunskapsområden). Kontakta mig för förslag, så skapar vi en grupp tillsammans.

Exempel:
- Rygg- & axelträning
- Nybörjar-löpning
- Mammaträning
- Kostförändring
- Stavgång plus
- Bli bål-stark
- Cirkelgym
- Löpteknik
- Rörelseträning (dynamiska töjningar etc)

Hör av dig till: 0739-645108

Gruppträning

Gruppträning bokas i spann om 3-10 tillfällen.
Dra ihop ditt kompisgäng, grannarna eller några träningssugna människor du hittar omkring dig. Jag kommer till det ställe som passar er. Det kan vara hemma hos någon, i en park eller inne på ett gym. Jag har möjlighet att ta emot mindre grupper i Lingbo IFs gym och i Ockelbo Atlet Klubbs gym. Företagsgrupper kör ofta lunchträning utomhus, ett bra sätt att komma ut och få ny energi på jobbet resten av dagen.

Utomhusträning helhet
Vi tränar styrka med egen kroppsvikt och enkla redskap. Detta varvar vi med stabiliserande träning, balans- och pulshöjande övningar. Gemensamma övningar, cirkelträning och rörelseträning står ofta på agendan. Här kan tema vara alltifrån att skapa grupptillhörighet till ryggstärkande fokus. Vanligt är att vilja ha en genomkörare av hela kroppen och tips på övningar att ta med till sin övriga veckoträning.

Inomhus, styrka i gym
Genomgång av aktuellt gyms utrustning. Vi tränar styrka i cirkel-liknande form. Ofta med olika teman varje gång för att hinna gå igenom många övningar och möjligheter med utrustning. Allt efter gruppen tycke, smak och behov.

Löpcoachning
Löpteknik från grunden. Teknikövningar som passar både nybörjare och avancerade löpare. Vi varvar teknik, intervaller och löprelaterad styrketräning. Allt för att få en effektivare och skadefri framtida löpning. I dessa grupper kan alla delta, oavsett nivå eller tidigare erfarenhet. Distansträning sker på egen hand eller i separata grupper. Här kan ni även lägga till löpanalys med filmning av löpsteg och se vad det finns att träna på för att få en ännu effektivare löpning.

Stabiliserande träning
Träning av den inre bålmuskulaturen från skuldror genom midjan och ner till sätet. Högt fokus på bäckenbotten, inre magmuskler och baksida kropp. Detta gör vi i lugn takt och lugn omgivning.
Vi tränar musklerna inifrån och ut. Bra förberedelse för kommande äventyr, vardagslivet eller kanske komma tillbaka till sin forna träning.  

Mammaträning
Samma träning som ovan Stabiliserande träning, men här följer gärna pyttesmå människor med. Här är det de medföljande små barnen som bestämmer över lugnet. Träning inifrån och ut efter en graviditet.  Bra träning för att återta kontroll över den postgravida kroppen i lugn individuell takt, kanske förbereda sig för nästa graviditet eller så smått börja träna som innan graviditeten.