Gruppträningar 2024

Jag har paus med öppna gruppträningar.

Är ni en befintlig grupp som vill träna ihop, se info till höger.

Framtida teman

KOM MED FÖRSLAG!

Har ni redan en grupp som vill börja träna tillsammans?
Jag kan erbjuda en rad olika inriktningar (inom mina kunskapsområden). Kontakta mig så skapar vi träningstillfällen utifrån era önskemål och behov.
Pris beroende på antal deltagare.

Exempel:
- Rygg- & axelträning
- Nybörjar-löpning
- Mammaträning
- Kostförändring
- Stavgång plus
- Bli bål-stark
- Cirkelgym
- Löpteknik
- Rörelseträning (dynamiska töjningar etc)

Lena: 0739-645108

Gruppträning

Gruppträning bokas i spann om 3-10 tillfällen.
Dra ihop ditt kompisgäng, grannarna eller några träningssugna människor du hittar omkring dig. Jag kommer till det ställe som passar er. Det kan vara hemma hos någon, i en park eller inne på ett gym. Jag har möjlighet att ta emot mindre grupper i Lingbo IFs gym och i Ockelbo Atlet Klubbs gym. Företagsgrupper kör ofta lunchträning utomhus, ett bra sätt att komma ut och få ny energi på jobbet resten av dagen.

Utomhusträning helhet
Vi tränar styrka med egen kroppsvikt och enkla redskap. Detta varvar vi med stabiliserande träning, balans- och pulshöjande övningar. Gemensamma övningar, cirkelträning och rörelseträning står ofta på agendan. Här kan tema vara alltifrån att skapa grupptillhörighet till ryggstärkande fokus. Vanligt är att vilja ha en genomkörare av hela kroppen och tips på övningar att ta med till sin övriga veckoträning.

Inomhus, styrka i gym
Genomgång av aktuellt gyms utrustning. Vi tränar styrka i cirkel-liknande form. Ofta med olika teman varje gång för att hinna gå igenom många övningar och möjligheter med utrustning. Allt efter gruppen tycke, smak och behov.

Löpcoachning
Löpteknik från grunden. Teknikövningar som passar både nybörjare och avancerade löpare. Vi varvar teknik, intervaller och löprelaterad styrketräning. Allt för att få en effektivare och skadefri framtida löpning. I dessa grupper kan alla delta, oavsett nivå eller tidigare erfarenhet. Distansträning sker på egen hand eller i separata grupper. Här kan ni även lägga till löpanalys med filmning av löpsteg och se vad det finns att träna på för att få en ännu effektivare löpning.

Stabiliserande träning
Träning av den inre bålmuskulaturen från skuldror genom midjan och ner till sätet. Högt fokus på bäckenbotten, inre magmuskler och baksida kropp. Detta gör vi i lugn takt och lugn omgivning.
Vi tränar musklerna inifrån och ut. Bra förberedelse för kommande äventyr, vardagslivet eller kanske komma tillbaka till sin forna träning.  

Mammaträning
Samma träning som ovan Stabiliserande träning, men här följer gärna pyttesmå människor med. Här är det de medföljande små barnen som bestämmer över lugnet. Träning inifrån och ut efter en graviditet.  Bra träning för att återta kontroll över den postgravida kroppen i lugn individuell takt, kanske förbereda sig för nästa graviditet eller så smått börja träna som innan graviditeten.