Vad är ditt mål?

Helhetsförändring med små medel mot ett hälsosammare liv - Vill du få nya rutiner med träning och kost? Då hjälper jag dig på traven att hitta din träningsform och justering av kosten. En puff i rätt riktning för ett långsiktigt hälsosammare liv. 

Styrketräning med kroppsegen vikt - Basövningar där utveckling sker gradvis. Vi träffas via Zoom, hemma hos dig, i en park, vid ett utegym eller annan önskvärd plats. 

Styrekträning med maskiner och fria vikter i gym - Individuell anpassning utifrån behov och önskemål. Gymträning Lingbo IFs gym. 

Löpteknik och löpträning - Löpningens grundrörelser, finslipning av teknik och kompletterande övningar för stabilitet, rörelse och styrka. 

KOM IGÅNG med Enkel Träning

Om du aldrig har tränat, eller om det var en tid sedan du tränade regelbundet, börjar vi på en för dig passande nivå. Alla har vi olika mål och ambitioner så vi börjar med ett samtal där du får berätta om dina önskemål och förutsättningar. Utifrån det sätter vi upp din individuella plan med mål och delmål. Planen kan innehålla enbart träning eller både träning och kost. 

Här kan du välja mellan att vi tränar tillsammans vid några gånger och träna på egen hand där emellan. Du kan också börja med att vi tränar tillsammans den första tiden och när du känner dig redo så varvar vi gemensam och egen träning.

DIGITAL Personlig Träning

Om du upplever att det är svårt att ta dig till en träningsanläggning eller av olika skäl inte kan eller vill, så är digital personlig träning din lösning!
Vi kommer att träffas digitalt via din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Det enda som krävs är ett klick i mailet jag sänder vid bokning och en liten fri golv-yta.

Grunden är att träningen sker med egen kroppsvikt och utifrån dina behov. Har du utrustning tillgänglig så implementerar vi den enligt önskemål. 

Det är enkelt att komma igång med Zoom. Innan träningssessionerna drar igång startar vi upp med ett samtal där vi planerar träningsinriktning samt kollar att ljud och bild fungerar bra. Du väljer om du vill ha en fast tid i veckan eller att löpande boka in tider, som passar in i ditt övriga schema. 

Om det är första gången du använder Zoom, kontakta mig för att erhålla länk till programmet. Inför varje träningspass kommer du att erhålla ett mail med inbjudan till vår PT-tid.  

   

Fortsätt Träna Enkelt

Har du kommit igång och fått rutin på regelbunden träning, men känner att du vill avancera och behöver fler idéer och variation i träningen? Då kan jag ge dig nya förslag och ”prova-på-träningar”. Det finns så oändligt många former av träning och det som passar och gläder just dig, kommer vi att hitta!

Kanske har du anmält dig till ett lopp och vill klara det på en speciell tid. Du kanske vill förbättra ditt personbästa i marklyft? Då sätter vi upp ett träningsschema för det. Om du har haft en skada och är just utskriven hos din fysioterapeut (sjukgymnast), då kan jag ta vid och fortsätta att hjälpa dig på traven tills du hittar din egen rutin.

  

Löpcoachning

Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad löpare är löpteknikträning alltid effektivt!

Som nybörjare tränas du in i en effektiv och skonsam löpteknik redan från början, når snabb framgång och håller dig skadefri från start.

Som rutinerad löpare mår du bra av påminnelse om just din individuella, effektivaste löpstil. Vi finjusterar tekniken, lägger till kompletterande träningsövningar så du kan gå vidare till din nästa nivå.

Du blir snabbare, uthålligare, ökar distansen och bibehåller din skadefria kropp!