TRÄNINGSLÄGER / TRÄNINGSRESA / TRÄNINGHELG / TRÄNINGSDAG

TUFF-ÅSEN 2 = Träningshelg

Lördag-söndag maj 2024

Välkommen till Enkel Tränings andra träningsläger i Sverige!
Åsen 39, 816 92 Lingbo 
Inget datum är bestämt, meddela gärna intresse och önskvärda datum redan nu.

Träningshelgen kommer att innehålla:
8 träningar med olika fokus såsom styrka, pulshöjning, muskelaktivering, töjningar, utmanande rörelser.
Luncher med dynamisk hälso-föreläsning.

Medtag träningskläder och skor för aktuellt väder. 

I priset 1 950 kr ingår (förutom träningar, luncher och mellanmål) en goodiebag med lite olika prylar.
Önskas övernattning, frukost och middag så ordnar vi det separat.

Intresseanmälan till Lena, 0739-645108 / enkeltraning@gmail.com
Betalas med Swish 1230055699 eller via faktura.
Meddela ev allergier vid anmälan.
8 deltagare

Tema på detta helgträningsläger är primärt att träna många pass på kort tid. Men även att utmana dig själv med nya träningsideer och tankegångar runt träning och hälsa för din vardag. Jag är säker på att vi kommer att ha oerhört roligt tillsammans denna intensiva helg med träning, tävlingar och en och annan tipsrunda. Passen består av styrketräning med välkänd utrustning och utrustning från naturen. Pulsen kommer att öka ibland och muskler kommer få jobba för att sedan skonsamt töjas. Det bjuds på kortare dynamisk föreläsning och hemlagad mat.

Träningsresa med tema

Mina träningsresor innebär att vi är en grupp om 8-16 personer, inklusive funktionärer, som åker iväg till en ort någonstans i världen. Det blir ett par träningspass varje dag med varierat innehåll. Du har möjlighet att boka in individuell träning och/eller konsultation under ej schemalagd tid. Övrig tid kan du spendera genom att utforska omnejden eller bara slappna av och njuta av tillvaron. 

Är ni redan ett gäng som vill "tränings-resa" tillsammans och har specifika önskemål om upplägg eller inriktning; kontakta mig så bygger jag ett förslag på en specialresa till er.

Hör av dig till mig om du har frågor och/eller funderingar. 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

SENASTE RESOR

Maj 2019, Sitges, Spanien

En resa med temat Må-Bra. Som vanligt ett härligt gäng i härliga Villa Sunlight. Dagarna spenderade vi med gruppträning i trappa, utegym, park och högst upp på en terrass med utsikt över stan. PT-sessioner, liv-coachingssamtal och massage erbjöds däremellan. En av dagarna åkte vi till Montserrat för en kortare vandring och besök på ett jättestort kloster. Avslutande middag på restaurang Vinyanova. Den finns på en gård som producerar både vin och olivolja. Sitges med Villa Sunlight och dess omgivning har så mycket att erbjuda så det är inte sista gången resor planeras hit!

April 2018, Sitges, Spanien

Härligt gäng på plats i Villa Sunlight. Förutom två gruppträningar varje dag så gjorde vi tillsammans en halvdagsvandring uppe i bergen och åkte till en vingård med både gudning och vinprovning. Varje deltagare hade personlig träning/coacning samt en välbehövlig massage-stund. Vi åt goda måltider vid frukost, lunch och middag. Trots väl använda kroppar så hann alla ner på stan ett antal gånger och några tog en tripp till Barcelona. På kvällarna hade vi kvällsaktiviteter med bl a mental guidning, tipsrunda, lotteri, popcorn och skojiga diskussioner.

Maj 2017, Sitges, Spanien

TRÄNINGSRESA
Vi var ett gäng på 15 personer som åkte iväg söderut och tränade med kroppsegen vikt och enkla redskap. Vi tränade på villans terrasser och i den natursköna omgivningen. Vi fokuserade på övningar som kommer att ge livslång träningskunskap som togs hem och till andra träningsformer.
Individuell träning och/eller rådgivning inom träning och kost ingick med två sessioner per deltagare. 

I samarbete med researrangör:

Maj 2017, Engelberg, Schweiz

LÖPNINGSRESA
Träningsresa med löpning i fokus. Under fem dagar sprang vi uppför och utför en hel del. Engelbergs fantastiska vyer kramade om oss och vart vi än tittade var det vackert. 
På agendan fanns löpteknik, löprelaterad styrketräning intervaller och såklart backteknik. Individuella sessioner och filmade löpanalyser. Engelberg bjöd även på Zurich Vitaparcours, en bana med kul löpning och stationer för kompletterande träning. Vi transporterade (sprang och gick) oss upp på två av bergen, högst var Brunnihütte på 1860 möh. Hotel Ski Lodge Engelberg bjöd på trevlig personal och supergod mat. Hit kommer säkert fler löparresor gå av staplen.

I samarbeta med researrangör: 

Oktober 2016, Halkidiki, Grekland

TRÄNINGSRESA
Denna vecka var vi ett gäng på 12 personer som åkte och gottade oss i Greklands sensommarvärme.
Vi utförde 12 st träningspass i grupp under dessa dagar. Deltagarna bokade individuella PT-sessioner med mig, sprang, gjorde powerwalks och hittade på en hel del träning på egen hand. Utöver all träning hann vi med att dansa grekisk folkdans, lotterier av alla de slag, luffarschacksturnering, tipsrunda och en massa andra tokroliga upptåg.
Jag tror och hoppas att alla kom hem med nya tankar och idéer om sitt framtida träningsliv. 

Uttalanden från deltagarna:
- Jag har hittat mina inre magmuskler nu! Inte visste jag att dom fanns i Grekland.
- Cirkelträning är så roligt att jag glömmer bort att det är svettigt.
- När åker vi nästa gång?

I samarbete med researrangör: