Enkel Träning

Min hälsofilosofi är att träning ska vara enkel och lättillgänglig. Finns det smärtor eller andra saker som hindrar, så bör det lösas på bästa sätt!

Vi har alla en kropp som är värd att investera i. Vi har en omgivning som tål att nötas på och vi kan använda allt ifrån husväggar i stan till stenar i skogen PLUS alla specialtillverkade saker såsom hantlar, kettlebells, skivstänger och allehanda maskiner. 

Jag vill inspirera och guida dig till en enkel och hållbar träningsrutin. Jag riktar mig både till dig som vill skapa helt nya rutiner och dig som redan tränar, men vill avancera. Några exempel är styrketräning i gym, utomhus eller via digital uppkoppling med enkla redskap, starta igång med löpning eller utveckla en bättre löpteknik.   

På mina Gruppträningar presenterar jag övningar som kan utföras av alla, du väljer själv vilken utmaning du behöver och vill ha. Alla kan delta och utvecklas.

Som massageterapeut vill jag ge de förutsättningar som är möjliga med massage, töjningar och positioneringsförändringar. i kroppen.

Lena Östman, Hälsocoach

Jag är född och uppvuxen i Norrland och har bott i Stockholmsområdet över halva mitt liv, 2018 flyttade jag till Lingbo där jag trivs och bedriver min verksamhet inom hälsa. Jag har en historia med många år av egen träning, egna skador, egna motgångar men framför allt; en träningsglädje som jag så gärna vill dela med mig av. 

Mitt liv har tidigare bestått av familjeliv med inklämda träningstider mellan barnens aktiviteter, arbete, hushållsgöromål och nattvila. Tidsvis har min träning varit löpning på gångstigar med barn ivrigt cyklande/pratandes bredvid. Åren har gått, grabbarna har blivit vuxna och jag kan spendera min tid åt flera styrketräningspass och långlöpningar per vecka. Allt har sin tid, och jag försöker göra det som passar in i det övriga livet så bra som möjligt.

Jag har alltid velat dra in fler personer i denna fantastiska värld av fysisk lycka och har utbildat och lärt mig en hel del under årens lopp.
Jag är bland annat utbildad Personlig Tränare och Kostrådgivare via Axelsons Gymnastiska Institut och Massageterapeut via Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar. 

Personuppgifter och GDPR:

Enkel Träning Lena Östman AB lagrar personuppgifter, namn, postadress och e-postadress samt mobilnummer (inte personnummer) i ett register, som är integrerat med vårt redovisningssystem, då du köper en tjänst som genererar faktura eller kvitto. 
Uppgifterna bearbetas inte och de är skyddade genom avtal med systemleverantör. Skulle vi bli utsatt för dataintrång, anmäler vi det till Datainspektionen. Vi behåller dina uppgifter för att kunna följa bokföringslagen där köpare ska finnas i 7 år.

De inspirationsbrev vi skickar kan när som helst avregistrera dig och då kommer dina uppgifter att raderas i samband med nästa planerade utskick. För övrigt använder vi cookies enbart för att göra opersonliga analyser av hur många besökare det är på vår sida, inte vem du är.

Vi använder aldrig re-targeting annonser. Dvs annonser som dyker upp för ett varumärke du har besökt via deras hemsida.

Vi värderar din integritet och du är helt anonym till dess att du enligt ovan köper en tjänst som generera faktura eller kvitto. Vi kommer aldrig att distribuera, eller sälja kunduppgifter till någon part.
Sociala media, de uppgifter vi får tillgång till om du följer eller kommenterar är enbart de du själv godkänt via dina inställningar på Facebook respektive Instagram. Har du mailat en fråga och vi har avslutat ärendet kommer dina uppgifter att raderas ur vår mailprogramvara.
Har du några funderingar kring hur vi hanterar och skyddar dina uppgifter, eller om du på något sätt tycker att vi missbrukar dina uppgifter vill vi att du hör av dig.
Om du mailar till enkeltraning@gmail.com eller ringer på 0739-645108 lämnas aldrig dina uppgifter ut till andra företag!